Persoonlijker dan dit kan niet.

Sytse Dijkstra, automotive- en content fotograaf, wilde zijn klant DAF op een treffende, persoonlijke en smaakvolle manier bedanken voor de goede samenwerking. Voor de mannen koos hij een Tasting Box Whisky en voor de vrouwen een Tasting Box Gin. Zijn relaties bij DAF ontvingen allemaal een individueel gepersonaliseerd geschenk.

Next level personalisatie

Wij gaan een stap verder in personalisatie. Zo heb je bij onze Tasting Boxes een hand vol mogelijkheden en kansen om een waanzinnige indruk over te brengen op de ontvanger. Gepersonaliseerde wikkels en informatieboekjes vormen de basis. Maar we maken net zo laagdrempelig gepersonaliseerde flesetiketten. Of breng een uitzonderlijke beleving over door een online landingspagina volledig naar eigen smaak in te richten: next level personalisatie!

Individueel gepersonaliseerd

Voor Syts hebben wij alle Tasting Boxes voorzien van een individueel gepersonaliseerde wikkel. Zo kregen Hans en Lisa een Tasting Box Whisky en Gin met eigen foto’s en handgeschreven persoonlijk bedankje. Super persoonlijk!

Online landingspagina

In het bijgevoegde gepersonaliseerde informatieboekje zat een QR-code. Door deze te scannen kwamen de ontvangers op de gepersonaliseerde online landingspagina terecht. Hier lazen ze een persoonlijk bedankje en konden alles lezen over de inhoud van hun Tasting Box. 

Bekijk de online landingspagina