Op onze partner downloadpagina vind je een overzicht van alle benodigde documenten, bestanden en afbeeldingen t.b.v. van het aanbieden van onze Tasting Boxes.
Ga naar de downloadpagina
 • Brochure in .pdf
 • Prijslijst in .pdf en .exl
 • Overzicht inhoud Tasting Boxes
 • Overzicht Personalisatieopties
 • Mediakit productafbeeldingen, sfeer & setting foto’s
 • Opmaakbestanden t.b.v. personalisatie

Woord vooraf

Allereerst hoop ik dat het goed gaat met jou, je medewerkers en met je bedrijf! Dit gekke jaar gaat snel en we zitten ondertussen alweer in het 4e kwartaal. En dus staat ons vizier weer gericht op de feestdagen!

Al meer dan 50.000 thuisproeverijen

Sinds onze start in 2014 hebben wij al meer dan 50.000 thuisproeverijen gemaakt. Anno 2020 maken wij (alcoholische & non-alcoholische) thuisproeverijen in verschillende smaakvarianten. Dit zijn onze Tasting Boxes. Onze visie: in je linkerhand bijvoorbeeld een goed glas whisky en in je de wikkel, ons (28blz.) informatieboekje of telefoon met volop inspirerende en leerzame content. Wij onderscheiden ons met een uniek & doordacht design en met het bieden van ruime kennis en een volledige gebruikerservaring.

Martijn Lambeck – Eigenaar The Flavour Co.

Snelle links

Facts & Figures

 • Inkoop al vanaf €12,40
 • Marge tot 42,5% in de verkoopprijs (=factor 2.0)
 • Assortiment van +/- 25 Tasting Boxes

Verkoopkansen

Voor zowel wederverkoop via winkel als verkoop voor zakelijke geschenken gelden dezelfde inkoopprijzen, staffelkortingen & overige randvoorwaarden. Wel zo overzichtelijk!

1

Winkelverkoop / resell

Wij leveren al jaren aan een breed netwerk van slijters. Geen tussenkomst van drankengroothandelaren wat ons betreft, maar direct contact met jou als wederverkoper. Zo houden we grip op jouw behoefte vraag en kunnen we anticiperen op maatwerk.

2

Zakelijk geschenken

De afgelopen jaren hebben wij ons sterk gepositioneerd in de markt voor zakelijk geschenken. Inmiddels bedienen kleine en grote bedrijven t.a.v. relatiegeschenken, eindejaargeschenken, werknemersgeschenken & incentives. Het hele jaar door.

Nu met gratis branded / gepersonaliseerde wikkel in jouw huisstijl

Sinds dit jaar zijn al onze Tasting Boxes voorzien van een dubbelzijdig bedrukte wikkel. De buitenzijde geeft informatie over het soort Tasting Box, terwijl de binnenzijde de eerste stap is naar meer kennis over bijvoorbeeld whisky, gin of limoncello.

Deze wikkel is volledig in full colour naar eigen stijl & smaak op te maken. Een feature die normaal gesproken €1,75 opslag kost, maar die wij jou nu gratis aanbieden. Zowel voor eigen verkoop als voor eventuele zakelijke klanten. 

Bekijk voorbeelden van klanten

“Een maximale geef- en proefbeleving. Dat is waar wij voor gaan. Van unboxing tot de laatste druppel.”

~ Martijn Lambeck (Eigenaar)

De meest complete thuisproeverij met:

 1. Premium inhoud met bekende en onbekende merken;
 2. Dubbelzijdig bedrukte wikkel met volop learnings, tips & tricks over de inhoud en achtergrond van de proeverij;
 3. Informatieboekje met handige tools, smakelijke recepten en leuke DIY’s om meer uit de proeverij te te halen (25+ blz);
 4. Een luxe & stijlvolle sluitzegel die voor een nette verzegeling zorgt en daarnaast ons verhaal vertelt;
 5. Toegang tot extra online content met meer click & learnings over de inhoud van de Tasting Box.

White Label & Fullfillment

Wil je een online tasting organiseren en je vooral bezig houden met je presentatie? Laat ons je dan ontzorgen met onze White Label Tasting Boxes.

Zo eenvoudig werkt het

Jij zorgt ervoor dat wij de dranken ontvangen die je voor je online tasting wil gebruiken. Wij versamplen dat in onze 25ml tubes, wij verpakken het in onze Tasting Boxes, wij voorzien het van benodigd drukwerk (door jou fysiek/digitaal aangeleverd of door ons opgemaakt), wij zorgen voor een branded wikkel (door jou digitaal aangeleverd middels beschikbare templates), wij voorzien het desgewenst van aanvullende informatie zoals EAN-code. En tot slot versturen wij het naar jou óf individueel naar jouw klanten thuis. Het enige waar jij voor zorgt is de informatie die nodig is om de online tasting te kunnen volgen.

Dit kost het

 • Tasting Box met #5 samples: €9,44 excl. btw
 • Tasting Box met #6 samples + Glencairn glas: €14,78 excl. btw
 • Tasting Box met #12 samples + Glencairn glas:€21,20 excl. btw
 • Verzendkosten per adres: €7,95 excl btw (prijs is incl. verpakking, handling en leeftijdscheck aan de deur)

Aanvullende informatie

 • Wij voldoen aan wetgeving t.a.v. etikettering.
 • Wij hebben een slijtersvergunning en versturen al onze alcoholische producten altijd middels 18+ leeftijdscheck. 
 • Wij werken volgens hygiëne protocollen en met pneumatische afvulmachines.