2020


Meer luxe. Meer educatie. Meer persoonlijk.

In 2020 geven wij onze Tasting Boxes een luxe upgrade. Zo vervangen we de zegelstickers met een nieuwe, meer luxe en scheurbare verzegeling. Tevens krijgen alle Boxes een dubbelzijdig bedrukte wikkel. Zo is er nóg meer ruimte voor educatieve content, contests en meer. En tot slot bieden wij onze zakelijke klanten ook de optie om alle Tasting Boxes individueel te personaliseren.

Assortiment

Whisky, Bourbon, Cognac, Gin, Rum, Jenever, Grappa, Port, Limoncello, Likeur, Olijfolie, Thee, Kruiden. In 5, 6 of 12 samples.

Next level personalisatie

Wij gaan een stap verder in personalisatie. Zo heb je bij onze Tasting Boxes een hand vol mogelijkheden en kansen om een waanzinnige indruk over te brengen op de ontvanger. Gepersonaliseerde wikkels en informatieboekjes vormen de basis, maar aanvullende opties bieden leuke nieuwe kansen.

Individueel gepersonaliseerd

Voor onze klant Syts hebben wij Tasting Boxes voorzien van een individueel gepersonaliseerde wikkel. Zo kreegen Hans een Tasting Box Whisky met eigen foto’s en handgeschreven bedankje en kreeg Lisa een Tasting Box Gin met eigen foto’s en handgeschreven bedankje. Super persoonlijk!

Online landingspagina

In het bijgevoegde gepersonaliseerde informatieboekje zat een QR-code. Door deze te scannen kwamen de ontvangers op de gepersonaliseerde online landingspagina terecht. Hier lazen ze een persoonlijk bedankje en konden alles lezen over de inhoud van hun Tasting Box. 

Bekijk de online landingspagina