Personalisatie voor bedrijven

Personalisatie is voor ons geen half werk. Geen aangeleverde logostickers of visitekaartjes in of op onze Tasting Boxes. Wij gaan voor maximale impact met een gepersonaliseerde dubbelzijdig bedrukte wikkel, een gepersonaliseerd informatieboekje en een gepersonaliseerde online landingspagina. Alles voor een totaal-beleving voor de ontvanger! Leer meer over onze personalisatieopties a.d.v.h. een van onze klanten: The Kitchen Architects.

The Kitchen Architects

In 2020 bestelde The Kitchen Architects volledig gepersonaliseerde Tasting Boxes Gin om aan haar aangesloten partners te geven. Aan de hand van deze Tasting Boxes nemen wij je mee in onze personalisatie opties.

Gepersonaliseerde wikkel

De gepersonaliseerde wikkel bedrukken wij altijd dubbelzijdig. De opmaakbestanden zijn te downloaden via onze downloadpagina. De wikkels zijn in full colour op te maken en worden gedrukt op 190gr. papier met matfinish. Het geeft een zeer luxe uitstraling. Dubbelzijdige bedrukking biedt enorm veel ruimte en kansen voor smaakvolle, verrassende of informatieve content. Alles kan en alles mag.

Gepersonaliseerd informatieboekje

Standaard zijn onze Tasting Boxes voorzien van onze fysieke Journal. Maar het bijgevoegde informatieboekje is ook naar eigen inzicht op te maken. Zo kun je als bedrijf een volledige boodschap overbrengen op de ontvanger van de Tasting Box. Het gepersonaliseerde informatieboekje wordt gedrukt op een A6 formaat boekje met 8 blz. op gerecycled papier.

Online landingspagina

Onze informatievoorziening is zeer ruim opgezet. Via de QR-code in onze eigen bijgevoegde Journal komt de ontvanger terecht op onze /ontvangen pagina. Echter kun je als bedrijf ook kiezen voor een eigen gepersonaliseerde landingspagina op theflavourcompany.nl/jouwbedrijf óf je maakt een eigen landingspagina op je eigen bedrijfswebsite (zoals The Kitchen Architects heeft gedaan).