Op onze partner downloadpagina vind je een overzicht van alle benodigde documenten, bestanden en afbeeldingen t.b.v. van het aanbieden van onze Tasting Boxes.
Ga naar de downloadpagina
  • Brochure in .pdf
  • Prijslijst in .pdf en .exl
  • Overzicht inhoud Tasting Boxes
  • Overzicht Personalisatieopties
  • Mediakit productafbeeldingen, sfeer & setting foto’s
  • Opmaakbestanden t.b.v. personalisatie

Woord vooraf

Wij hopen dat je deze update in goede gezondheid leest. Na een gekke zomer in een bizar jaar, zitten we opeens alweer in het 4e kwartaal. En wij zijn er klaar voor. Klaar voor de drukte, productieplanning, deadlines, maatwerk en alles wat ons tot kerst te wachten staat.

Met deze partnermailing geven we antwoord op de meest gestelde vragen

Gratis personalisatie

Een gepersonaliseerde Tasting Box, middels dubbelzijdig bedrukte wikkel, is écht gaaf. Daarom bieden wij deze optie dit jaar gratis aan. Niet alleen voor onze eigen klanten, maar ook voor die van jou! Geen opslagkosten dus, maar een gratis key-feature.

Snelle links

Om je snel op weg te helpen met ons aassortiment geven we je een aantal snelle links.

F.A.Q.

Hebben jullie ook brievenbusdoosjes?

Nee. Wij begrijpen echter de vraag. Meer thuiswerken roept om meer thuisbezorging. En brievenbusverzendingen zijn nou eenmaal goedkoper dan pakketverzendingen. Echter: wet- en regelgeving schrijft voor dat voor de levering van alcoholhoudende dranken een leeftijdscheck aan de deur moet plaatsvinden. Jammer genoeg gebeurt het anno 2020 nog te weinig. Zelf moeten wij er niet aan denken dat een kind van 6 een Tasting Box Whisky open maakt. Daarom versturen wij alles met pakketbezorging incl. leeftijdscheck.

Kunnen jullie voor ons individueel verzenden en wat kost dat?

Absoluut. Daar zijn wij op ingericht. Voor €7,95 excl. btw nemen wij de handling, verzendverpakking en verzending incl. leeftijdscheck uit handen. Het enige dat wij nodig hebben is een .csv / .excel bestand met adresgegevens.

Wat zijn jullie meest verkochte artikelen?

Als relatiegeschenk worden bijna ieder jaar onze Tasting Boxes Gin, Port, Limoncello en Olijfolie het meest verkocht.

Wat is een Demo Box en kan ik die ook krijgen?

Met onze Demo Box geven we potentiële klanten een perfecte indruk van wat een Tasting Box is en welke mogelijkheden & kansen zij t.a.v. personalisatie hebben. De dubbelzijdig bedrukte en het bijpassende informatieboekje vertelt alles over de mogelijkheden. Heb jij een potentiële klant die geïnteresseerd is in onze producten? Vraag dan eenvoudig bij ons een Demo Box aan. Deze kunnen wij desgewenst onder jouw naam naar jouw potentiële klant sturen. De Box is gratis. De verzendkosten brengen wij in rekening.

KLANTERVARINGEN

Wij zijn sterk in het overbrengen van een smaakvol & stijlvol bedankje. Wij hebben oog voor details & aandacht voor onze klanten. Onze klanten reageren zonder uitzondering positief op de gifting experience. En daar zijn wij enorm trots op! We werken al enkele jaren samen met een groeiend netwerk van wederverkopers & business partners, klein en groot. Die samenwerkingen zijn voor ons essentieel om te kunnen groeien en mooie producten te blijven maken. Enkele klantervaringen en voorbeelden zie je hier.

Bekijk alle klantervaringen