Op onze partner downloadpagina vind je een overzicht van alle benodigde documenten, bestanden en afbeeldingen t.b.v. van het aanbieden van onze Tasting Boxes.
Ga naar de downloadpagina
  • Brochure in .pdf
  • Prijslijst in .pdf en .exl
  • Overzicht inhoud Tasting Boxes
  • Overzicht Personalisatieopties
  • Mediakit productafbeeldingen, sfeer & setting foto’s
  • Opmaakbestanden t.b.v. personalisatie

Woord vooraf

Wij hopen dat je deze update in goede gezondheid leest. Na een gekke zomer in een bizar jaar, zitten we opeens alweer in het 4e kwartaal. En wij zijn er klaar voor. Klaar voor de drukte, productieplanning, deadlines, maatwerk en alles wat ons tot kerst te wachten staat.

In deze partner update zetten we weer een aantal dingen voor je op een rijtje.

Hebben wij ook brievenbus doosjes?

In deze tijd van thuiswerken zijn steeds meer bedrijven opzoek naar geschenken die door de brievenbus kunnen. T.a.v. alcohol is dat voor ons een no-go. Los van dat het wettelijk niet mag (leeftijdscheck aan de deur), wil je het ook niet op je geweten hebben dat een jong kind een alcoholhoudend brievenbuspakketje openmaakt. Wel presenteren we eind november brievenbus Boxes voor non-alcoholische producten. 

Nu: Gratis gepersonaliseerde wikkel

Een gepersonaliseerde Tasting Box, middels dubbelzijdig bedrukte wikkel, is écht gaaf. Daarom bieden wij deze optie dit jaar gratis aan. Niet alleen voor onze eigen klanten, maar ook voor die van jou! Geen opslagkosten dus, maar een gratis key-feature.

 

Focus op design, unboxing & kennis

Zoals je ondertussen weet, zijn wij gedreven op beleving met extra focus op design, unboxing experience en kennis. Onze vernieuwde Tasting Boxes spelen daar naar onze smaak maximaal op in. Ons doel: zowel de gever als de ontvanger een topgeschenk bieden.

Snelle links

Om je snel op weg te helpen met ons aassortiment geven we je een aantal snelle links.

Martijn Lambeck – Eigenaar The Flavour Co.

Klantervaringen

Wij zijn sterk in het overbrengen van een smaakvol & stijlvol bedankje. Wij hebben oog voor details & aandacht voor onze klanten. Onze klanten reageren zonder uitzondering positief op de gifting experience. En daar zijn wij enorm trots op! We werken al enkele jaren samen met een groeiend netwerk van wederverkopers & business partners, klein en groot. Die samenwerkingen zijn voor ons essentieel om te kunnen groeien en mooie producten te blijven maken. Enkele klantervaringen en voorbeelden zie je hier.

Bekijk meer klantenreviews

De Demo Box

Heb je een potentiële klant die eerst een fysiek voorbeeld wil zien? Dat kan het beste met onze Demo Box. Zo ervaart jouw potentiële klant zelf de unboxing experience en ziet hij/zij meteen alle mogelijkheden t.a.v. personalisatie en inhoud.