Op onze partner downloadpagina vind je een overzicht van alle benodigde documenten, bestanden en afbeeldingen t.b.v. van het aanbieden van onze Tasting Boxes.
Ga naar de downloadpagina
  • Brochure in .pdf
  • Prijslijst in .pdf en .exl
  • Overzicht inhoud Tasting Boxes
  • Overzicht Personalisatieopties
  • Mediakit productafbeeldingen, sfeer & setting foto’s
  • Opmaakbestanden t.b.v. personalisatie

Woord vooraf

Na een mega drukke periode tussen maart en juli hebben wij eindelijk ons assortiment en de daarbij horende productfotografie kunnen afronden. Wij hopen jou als partner en reseller middels onze downloadpagina zo goed mogelijk te ondersteunen met overzichtelijk informatie en sterke content.

Uitbreiding Non-alcoholisch

Onze gloednieuwe Tasting Boxes Kruiden spelen in op de trend rondom kitchen & cooking. Met 4 varianten bieden wij nu in totaal 6 non-alcoholische Tasting Boxes. De Tasting Boxes Kruiden Zout koop je al in vanaf €9,96!

Focus op design, unboxing & kennis

Zoals je ondertussen weet, zijn wij gedreven op beleving met extra focus op design, unboxing experience en kennis. Onze vernieuwde Tasting Boxes spelen daar naar onze smaak maximaal op in. Ons doel: zowel de gever als de ontvanger een topgeschenk bieden.

Nieuw: Demo Box

Heb je een potentiële klant die eerst een fysiek voorbeeld wil zien? Dat kan het beste met onze Demo Box. Zo ervaart jouw potentiële klant zelf de unboxing experience en ziet hij/zij meteen alle mogelijkheden t.a.v. personalisatie en inhoud..

Snelle links

Om je snel op weg te helpen met ons aanbod voor 2020 geven we je een aantal snelle links.

Martijn Lambeck – Eigenaar The Flavour Co.

Nieuw in 2020

1

Mega design update

Dubbelzijdig bedrukte wikkels op 190 grams mat papier. Een luxe scheurbare sluitzegel met design uit de Rococo stijlperiode en meerdere uitgebreide bijgevoegde informatieboekjes. We hebben flink ons best gedaan!

2

Heel veel meer content

De binnenzijde van de wikkel geeft meteen heel veel kennis over het type thuisproeverij. Na de unboxing vind je 2 informatieboekjes, waarbij één algemeen en de ander Box specifiek. Zo bieden we bijvoorbeeld proefnotities, (cocktail)recepten, DIY’s en meer. Aanvullend bieden we online meer slimme clicks & learnings.

3

Dag Tasting Box #3

We hebben afscheid genomen van onze Tasting Boxes met #3 samples. We vonden het net te weinig samples om een echt goede thuisproeverij te kunnen bieden. 

4

Hallo Tasting Box #12

In plaats van minder samples per Box gaan we juist voor meer samples per Box. Op bol.com verkopen wij zelf veel Tasting Boxes met #6 samples + glas/tonic. Die vraag heeft ons ertoe gebracht ook varianten met #12 samples + glas/tonic/kruidenmolen te maken.

5

Individuele personalisatie

Vorig jaar bij enkele van onze klanten getest en de feedback die zij (en wij) kregen was top. Daarnaast is het niet moeilijker of meer arbeidsintensief dan generieke personalisatie. En ook de prijs is gelijk aan generieke personalisatie.

6

Meer marge voor jou

De meeste van onze producten zijn gestegen in CAP. In die stijging bieden wij jou als partner meer marge. Oplopend van 35% tot 42,5%. 

Nieuw: (INDIVIDUELE) PERSONALISATIE

Als je vijf, vijftig of vijfhonderd mensen wil bedanken met een persoonlijk bedankje, waarom dan niet echt persoonlijk? Met een wikkel die gericht is op jou persoonlijk en niet op jou als onderdeel van een geheel. “Bedankt Robbert. Voor je inzet en voor je humor.” klinkt voor Robbert zoveel lekkerder dan “Bedankt voor jullie inzet”. 

Daarom bieden we vanaf nu de mogelijkheid om individueel te personaliseren. De wikkels zijn individueel op te maken en per stuk te te drukken. Een super leuke manier om relaties of werknemers zo persoonlijk mogelijk te bedanken.

De Demo Box

Heb je een potentiële klant die eerst een fysiek voorbeeld wil zien? Dat kan het beste met onze Demo Box. Zo ervaart jouw potentiële klant zelf de unboxing experience en ziet hij/zij meteen alle mogelijkheden t.a.v. personalisatie en inhoud.