sinds 2014

In januari 2014 zijn wij gestart als whiskyblog. Vanuit ons enthousiasme en liefhebberij hebben wij in de zomer van 2014 ons eerste proefpakket whisky samengesteld en verkocht aan bijna 30 klanten. Vandaag, vijf jaar later, bedienen wij honderden bedrijven, winkeliers, tussenhandelaren, hotels, horeca en consumenten met een zeer breed assortiment alcoholische én non-alcoholische proefpakketten.

Fysieke personalisatie

Voor de ultieme eerste indruk.

Wij streven naar een zo volledig & laagdrempelig mogelijke manier van personalisatie / branding van onze producten. Zo is het bijvoorbeeld altijd mogelijk om glaswerk of hout te voorzien van gravure. Onze Tasting Boxes zijn het meest geschikt voor personalisatie. De flesetiketten, de zegelsticker, het informatieboekje en de wikkel kunnen wij al in zeer kleine oplages personaliseren naar stijl & smaak van de klant.

Online personalisatie

Voor de blijvende indruk.

De eerste indruk is altijd het belangrijkst. Maar met onze Tasting Boxes gaan wij een stap verder. Al onze Tasting Boxes zijn voorzien van een QR-code die leidt naar de bijbehorende online content van de Box. Deze online landingspagina is volledig te stylen naar de wensen & behoeften van de klant. Dit biedt leuke en interessante kansen, zoals het genereren van feedback of het stimuleren van het geven van een Google beoordeling. Maar het belangrijkste: het geschenk wordt zo nóg persoonlijker en zorgt voor een blijvende goede indruk.