Meer dan proeven alleen.

We inspireren, we geven tips & tools en we bieden je kennis.

De wikkel The Flavour Co. Journal QR code

Meer dan proeven alleen.

We inspireren, we geven tips & tools en we bieden je kennis.

Proef, ontdek & leer meer.

Wij besteden veel aandacht aan alles in en rondom een Tasting Box en we blijven continu optimaliseren. De hoeveelheid achtergrondinformatie die wij bieden & de wijze waarop wij deze informatie overbrengen op de ontvanger is vooruitstrevend. We doen dit hybride: met zowel fysieke als online “content”. Wij vinden namelijk een thuisproeverij met slechts een paar samples en een eenvoudig boekje onvolledig. Daarom voldoen onze Tasting Boxes altijd aan de volgende 4 kern-kwaliteiten:

  • De GIfting Experience geeft de gever een kick;

  • De Unboxing Experience is voor de ontvanger een feestje;

  • De inhoud van de Tasting Box is kwalitatief goed en laat zich onderling goed vergelijken;

  • De informatievoorziening is divers, ruim opgezet en smaakvol geschreven.

Online clicks & learnings

Iedere Tasting Box bevat #5 of meer samples van een smaakcategorie. Neem bijvoorbeeld onze Tasting Boxes Whisky: in totaal bieden wij 27 soorten whisky, verdeeld over 7 verschillende Tasting Boxes. Omdat er zo ontzettend veel te vertellen is over deze merken, werken wij met slimme doorkliks naar merk-relevante content.

Scan de QR code

Door de QR-code te scannen in het boekje kom je automatisch terecht op onze /ontvangen pagina. Hier vind je een totaal overzicht van al onze samples. Klik op een van de samples die jij voor je hebt staan en leer alles over het merk dat je proeft. Heb je bijvoorbeeld op Deanston Virgin Oak geklikt? Dan leer je o.a. hoe deze whisky wordt gemaakt, je leert over de geschiedenis van Deanston en we verwijzen je naar de Deanston Range.