Bedrijfsuitje. Dat werd tijd!

Na een hele rustige zomer staat het 4e kwartaal voor de deur. Doorgaans lopen de bestellingen weer op als we richting de feestdagen gaan. Tussen de – hopelijk – drukte door staat ook nog ons eerste bedrijfsuitje gepland! Of je vaak werkt, sporadisch beschikbaar bent of al een tijdje niet meer in de Splendor bent geweest: je bent van harte welkom.

Martijn.

My Brownie relaunch

Enkele maanden geleden hebben wij de test-launch van My Brownie gedaan. Toen met een nog beperkt aanbod en alleen beschikbaar voor zakelijke klanten. De afgelopen maanden hebben Karen & ik hard gewerkt aan het hele concept en sinds vorige week zijn we live met My Brownie. Nu dus voor het ‘Eggie’. 

Check it out op: mybrownie.nl 

Wil je proeven? Dat kan! Volgende week kunnen jullie allemaal een gratis Box afhalen op kantoor. Daar krijg je een apart berichtje van.

Nu ook avond- en weekendshifts

Vanaf maandag 4 oktober starten we met avond- en weekendshifts. Ik wil je vragen om vanaf dan met het invullen van je beschikbaarheid ook rekening te houden met de avonden en weekenden. Deze shifts zullen met name worden ingezet bij drukte rond piekmomenten óf als er veel interesse voor is.

Avond shifts: Van 18:00 – 21:30. Je eet voor of na je shift. Tijdens de shift heb je 15 min. pauze.

Weekend shifts: Op zaterdag van 10:00 – 14:00. Tijdens de shift heb je 15 min pauze. 

Hoe vul je je beschikbaarheid in?

In het volgende voorbeeld zie je hoe ik je ingevulde beschikbaarheid zie. Van deze 6 personen zijn er 2 die de beschikbaarheid correct heeft ingevuld. 

  • Je dient voor ma-za in te vullen of je wel of niet beschikbaar bent;
  • Ben je op een dag niet beschikbaar, dan geef je dat actief aan;
  • Ben je op een dag wel beschikbaar, dan geef je aan van hoelaat tot hoelaat je beschikbaar bent, dus ook als je de hele dag beschikbaar bent;
  • M.a.w. ik wil dus geen witte vakken meer zien, behalve op zondag. Zie ik bij jou wél een wit vak, dan neem ik je helaas niet mee in de planning.

Tip: kom je er niet uit? Vraag het even in onze appgroep!

The Flavour Co. bedrijfsuitje

Boules & Bites

Op woensdag 3 november van 20:00h – 22:00h vindt ons eerste bedrijfsuitje plaats bij Boules & Bites. Het recept is eenvoudig: gezellig met elkaar een borrelhapje en een drankje én een balletje gooien.

Tot dan!