Wij zijn smaak-gedreven met oog voor inspirerende details & persoonlijke aandacht voor klanten.

Martijn lambeck

Welkom!

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor je werk bij The Flavour Company. Heb je aanvullende vragen? Bel me, app me, gooi het in de groep of spreek me aan op kantoor.

Je contract

Nul uren contract

Je komt in dienst van The Flavour Co. Ik bied je een bepaalde tijdscontract voor 12 maanden aan met een proeftijd van 1 maand. Een nuluren contract betekent flexibiliteit en bij het oproepen houd ik rekening met jouw beschikbaarheid.

Dit ga je verdienen

Per uur verdien je het geldende minimumloon o.b.v. jouw leeftijd voor een 40-urige werkweek. Klik hier voor een overzicht van de geldende minimumlonen  (dat komt neer op €9,96 per uur als je 21 jaar of ouder bent). Hierbovenop komt nog 8% vakantiegeld en vakantiedagen. Beide keer ik maandelijks samen met je loon uit. Als je loonheffing aanvraagt dan zal bruto nagenoeg netto zijn. Dit kun je automatisch regelen na het tekenen van je contract.

Verwachtingen

Wat kun je van mij verwachten?

Rond iedere 3e van de maand betaal ik je salaris uit van de voorgaande maand. De pauzes krijg je van mij. Wil je naar je eigen muziek luisteren of zet je graag een podcast op? Doe je ding! Wil je na werktijd nog even blijven hangen en een drankje drinken? Voel je vooral welkom! Werp na het werken altijd even een blik op de “sample corner”. Hier verzamel ik restanten die anders weg gaan.

Korting op producten 🙂

Wil je een product kopen voor jezelf of voor een ander? Dan kan dat altijd met 50% korting. Ga naar shop.theflavourcompany.nl en reken af met de kortingscode “werk“.

Wat verwacht ik van jou?

Ik verwacht een actieve houding, autonomie en een scherp oog voor hygiëne. Voor de verschillende productie onderdelen verwacht ik minimale productie-opbrengsten, m.a.w.: Heb het gezellig met elkaar, maar houdt ook je productie-opbrengst in de gaten: Vul je met 2 personen af tijdens 1 shift, dan is een opbrengst van 1250 flesjes haalbaar. 400+ flesjes etiketteren per uur is realistisch. Help elkaar het productieproces te optimaliseren waar mogelijk. 2 paar ogen zien meer dan 1. Blijf kritisch op het eindproduct: bedenk altijd dat een eindproduct door iemand wordt geopend en dat het er dan top uit moet zien.

Wil je meer?

Heb je affinitieit met The Flavour Company of met specifieke labels en zou je naast productie werkzaamheden ook andere werkzaamheden willen doen? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. De verschillende Instagram-accounts verdienen meer (strategisch) aandacht en daarnaast zullen leads actiever moeten worden benaderd middels telefonische acquisitie. Iets voor jou? Laat het me vooral weten.

Kunnen we elkaar versterken t.a.v. opdrachten, stages of andere zaken voor je studie? Misschien kunnen we elkaar helpen.

Salaris administratie via Fooks

Alle administratie loopt via Fooks: de planning, roostering, in- en uitklokken, ruilen, contract ondertekenen en nog veel meer gaat makkelijk en overzichtelijk via de app van Fooks. Enkele belangrijke functies staan hier beschreven:

Clocks

Je uren worden automatisch registreert a.d.h.v. de planning. Je hoeft hiervoor dus niks te doen, behalve je uren voor jezelf nog als extra controle bij te houden. Werk je langer door? Dan werk ik dat bij in de back-end.

Diensten van 4 uur

De dienst / shift duurt 4 uur. De ochtendshift is van 09:00h tot 13:00h en de middagshift is van 13:00h tot 17:00h. 

Beschikbaarheid & plannen

We plannen slechts 1 week vooruit. Uiterlijk op dinsdagavond om 24:00h dien je je beschikbaarheid voor de volgende week te hebben ingevuld. Op woensdag publiceer ik vervolgens de planning van de volgende week. Iedere week opnieuw. Zet dus een reminder in je agenda op dinsdagavond om je beschikbaarheid in te vullen.

Let op: Heb je je beschikbaarheid niet ingevuld? Dan neem ik je niet mee in de planning.

Je beschikbaarheid invullen

Standaard sta je als medewerker op beschikbaar voor de hele dag (schuifje staat al naar rechts). Indien je niet beschikbaar bent geef je dat aan (schuifje naar links). Automatisch ben je dan de hele dag niet beschikbaar.

Ben je slechts een dagdeel niet beschikbaar? Dan schuif je eerst “beschikbaarheid” uit (schuifje naar links), vervolgens schuif je “hele dag” uit (schuifje naar links) en vul je vervolgens onder het kopje “dagdeel niet beschikbaar” in van hoelaat tot hoelaat je niet beschikbaar bent. Belangrijk: geef alleen dagdelen aan van 09:00h – 13:00h of 13:00 – 17:00h. De planning wordt anders namelijk veel te onoverzichtelijk..

Geef tot slot aan hoeveel diensten je maximaal wil werken in de volgende week, zodat je niet méér wordt ingepland dan gewenst. 

Als je wordt ingepland op een dag is dat altijd maximaal voor 1 dienst a 4 uur.

FAQ op Fooks >

Dan nog even dit…

De shifts duren 4 uur. Neem halverwege 15 min. pauze. Wil je koffie/thee voordat je shift begint? Kom dan 10 minuten eerder. Wil je rond 13h lunchen? Doe dat dan voor of na je shift. Draag zorg voor een goede hygiëne en spreek elkaar er op aan. Haarnetjes zijn altijd vereist en handschoentjes zijn voor sommige productie onderdelen verplicht. Sommige producten zoals port en limoncello kunnen plakken. Zorg er samen voor dat je dit tegen gaan en maak het direct schoon als het plakt. Dat voorkomt herstelwerk achteraf.

Productie aantallen

De kostprijzen van mijn producten zijn o.a. berekend o.b.v. een productie-opbrengst range per onderdeel. Houd jezelf scherp op deze aantallen. O.b.v. ervaring en wat onzekerheidsmarges zijn onderstaande aantallen haalbaar met een pro-actief werktempo.

Afvullen dranken

300 stuks per duo per uur

Afvullen thee / kruiden

300 stuks per persoon per uur

Etiketteren flesjes / tubes

400 stuks per persoon per uur

Product-af maken TB’s / FP’s

100 stuks per persoon per uur

Wikkels plakken

300 stuks per persoon per uur

Flavour Packs vouwen

60 stuks per persoon per uur