Zakelijke geschenken voor Syts.

Specs.

  • Product: Diverse Tasting Boxes
  • Personalisatie: individueel gepersonaliseerde wikkel, informatieboekje, online landingspagina.
  • Gebruikt alsRelatiegeschenk.

Voor Syts. maakten we diverse gepersonaliseerde Tasting Boxes. De Tasting Boxes bevatten naast een informatieboekje ook een individueel gepersonaliseerde wikkel: voor iedere ontvanger een eigen wikkel met persoonlijk handgeschreven bericht.  Bekijk hier de foto impressie van het zakelijke geschenk en lees hier het interview.

Foto impressie

In gesprek met Sytse Dijkstra van Syts.

Kun je iets vertellen over Syts?

Wij werken in de commerciële dienstverlening en zorgen voor een optimale visuele merkbeleving met een uitvoerende specialisatie in Fotografie

Waarom een thuisproeverij als zakelijk geschenk?

Wij wilden onze klanten verbluffen met een persoonlijk smaakvol geschenk van hoge kwaliteit. Dit sluit ook aan bij onze eigen merkwaarden.

Wat was je ervaring met The Flavour Co.

Heel prettig en flexibel. Het eindresultaat vond ik geweldig. Compleet white label met ongelooflijk veel creatieve vrijheid. Ik beveel The Flavour Co. zeker aan omdat jullie uniek zijn in de markt.

Hoe was de Gifting Experience?

Ik heb de geschenken persoonlijk overhandigd. De ontvangers waren verrast en kregen een enorme glimlach zodra ze hun eigen gezicht op de wikkel geprint zagen.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS DEMO BOX AAN. VRIJBLIJVEND!

Vul je gegevens in en ervaar zelf de unboxing, personalisatie en de volledigheid van de gifting experience. Inhoud van de Box: Whisky, Gin, Limoncello, Olijfolie, Thee.

Wij doen u graag al een passend aanbod. Kunt u al iets meer vertellen over uw wensen?Wikkel voorzijde

De luxe stevige wikkel gaat volledig om de Tasting Box heen en biedt daarmee de perfecte kans om je eigen huisstijl stijlvol over te brengen. De wikkel is volledig op te maken naar eigen smaak en inzicht.

Tips: Hoe kun je de voorzijde van je wikkel opmaken?

Huisstijl & logo

Geven je klanten je mooie beoordelingen? Bundel ze en breng op die manier je over op de ontvangers van je geschenk.

Teamfoto

Presenteer je team waar je trots op bent. Laat de ontvanger zien wie er allemaal achter de schermen bij de transactie betrokken zijn geweest.

Individuele opmaak

Realiseer een individuele opmaak per transactie(soort). Bedruk bijvoorbeeld de wikkel met een foto van het huis of de auto die is aangekocht door je klant.

Wikkel achterzijde

De binnenzijde van de wikkel biedt ontzettend veel ruimte voor het overbrengen van jouw boodschap. Van een persoonlijk bedankje tot een overzicht van handige tips die betrekking hebben op de transactie. 

Tips: hoe kun je de achterzijde van je wikkel opmaken?

Medewerkers / klanten aan het woord

Laat je medewerkers of klanten iets vertellen over jouw bedrijf. Zo maak je jouw verhaal nog persoonlijker aan de hand van de woorden van anderen.

Handige tips & tricks

Je hebt 18cm x 36cm ruimte voor slimme content. Ben je bijvoorbeeld makelaar? Doe dan bijvoorbeeld een aanbeveling voor goede schilders, klussers, etc. Ben je een Webdesign bureau? Geef dan een aantal slimme marketing tips. Ben je autoverkoper? Geef dan een eerste beknopte versie van de handleiding. Er zijn veel leuke en slimme kansen te bedenken t.a.v. content.

VOOR JE KLANTEN

Transactiegeschenken.

Hoe toon jij waardering voor je klanten? Zorg je voor een extra bedankje na een transactie of samenwerking? Wist je dat je voor dezelfde prijs als een mooie bos bloemen ook een volledig gepersonaliseerde thuisproeverij geeft? De gifting experience is onvergelijkbaar met alles wat je eerder hebt gegeven. Beloofd! Vraag nu onze demo box aan en ervaar het zelf.

Branches waar wij veel transactiegeschenken voor verzorgen zijn o.a.: Makelaardij & vastgoed, Uitzend & Detachering,  IT & Webdesign, Automotive, Financiële & Zakelijke dienstverlening, Logistiek en meer.

VOOR JE TEAM

Eindejaarsgeschenken, zomergeschenken, geschenken voor bijzondere momenten.

Een thuisproeverij is smaakvol, leerzaam, verrassend en interactief. Onze thuisproeverijen zijn geschikt voor allerlei soorten gelegenheden. Als geschenk voor een verjaardag, jubileum, contractverlening of zomaar als bedankje. Bedrijven bestellen tevens thuisproeverijen als eindejaarsgeschenk, meestal volledig gepersonaliseerd naar eigen smaak en stijl. 

Wist je dat je de gepersonaliseerde wikkel ook individueel kunt personaliseren? Zo krijgt iedere werknemer zijn eigen gepersonaliseerde Tasting Box. Kun je het nog persoonlijker maken?

VOOR JE RELATIES

Eindejaarsgeschenken.

Als bedrijf heb je te maken met leveranciers, partners en vaste afnemers. Laat jij ze wel eens weten dat je ze waardeert? Verstevig je relatie en breng je dankbaarheid over met een (gepersonaliseerde) thuisproeverij. Maak indruk met de aandacht die je voor hen hebt en zorg voor een uitgebreide gepersonaliseerde wikkel.

Wist je dat wij jouw geschenken ook individueel kunnen verzenden naar jouw klanten? Zo heb jij er verder helemaal geen omkijken naar.