Zakelijke geschenken voor Randstad België

Specs.

  • Product: Diverse Tasting Boxes (Gin, Whisky, Grappa, Olijfolie, Limoncello, Rum)
  • Personalisatie: Gepersonaliseerde wikkel, Gepersonaliseerd informatieboekje, Online landingspagina..
  • Gebruikt als: Geschenk voor directieleden

Voor Randstad Be maakten we 50 Tasting Boxes in verschillende smaken. De Tasting Boxes zijn overhandigd aan verschillende leden van de directie. De Boxes zijn voorzien van een gepersonaliseerde wikkel, gepersonaliseerd informatieboekje en middels de eigen QR code komt de ontvanger op een branded online landingspagina terecht.Bekijk hier de foto impressie van het zakelijke geschenk en lees hier het interview.

Foto impressie

In gesprek met Sofie Gelissen van Randstad België

Hoe was de Gifting Experience?

Nadat wij onze collega’s al een lange tijd niet meer gezien hadden vanwege Corona, hebben wij onlangs de Tasting Boxes fysiek kunnen overhandigen. De reacties waren super enthousiast. Het was leuk om de glimlachen te zien bij het openen van de Box. Deze was dus niet voor iedereen hetzelfde. Wij hebben ook expliciet complimenten gekregen t.a.v. de verpakking. Men vond het zeer mooi en strak.

Wat was je ervaring met The Flavour Co.

het gaf mezelf een heel fijn gevoel om deze positieve reacties te krijgen. De samenwerking was ging zeer vlot van opmaak ontwerp tot opvolging & levering van de attenties.

 

VRAAG DIRECT EEN GRATIS DEMO BOX AAN. VRIJBLIJVEND!

Vul je gegevens in en ervaar zelf de unboxing, personalisatie en de volledigheid van de gifting experience. Inhoud van de Box: Whisky, Gin, Limoncello, Olijfolie, Thee.

Wij doen u graag al een passend aanbod. Kunt u al iets meer vertellen over uw wensen?Wikkel voorzijde

De luxe stevige wikkel gaat volledig om de Tasting Box heen en biedt daarmee de perfecte kans om je eigen huisstijl stijlvol over te brengen. De wikkel is volledig op te maken naar eigen smaak en inzicht.

Tips: Hoe kun je de voorzijde van je wikkel opmaken?

Huisstijl & logo

Geven je klanten je mooie beoordelingen? Bundel ze en breng op die manier je over op de ontvangers van je geschenk.

Teamfoto

Presenteer je team waar je trots op bent. Laat de ontvanger zien wie er allemaal achter de schermen bij de transactie betrokken zijn geweest.

Individuele opmaak

Realiseer een individuele opmaak per transactie(soort). Bedruk bijvoorbeeld de wikkel met een foto van het huis of de auto die is aangekocht door je klant.

Wikkel achterzijde

De binnenzijde van de wikkel biedt ontzettend veel ruimte voor het overbrengen van jouw boodschap. Van een persoonlijk bedankje tot een overzicht van handige tips die betrekking hebben op de transactie.

Tips: hoe kun je de achterzijde van je wikkel opmaken?

Medewerkers / klanten aan het woord

Laat je medewerkers of klanten iets vertellen over jouw bedrijf. Zo maak je jouw verhaal nog persoonlijker aan de hand van de woorden van anderen.

Handige tips & tricks

Je hebt 18cm x 36cm ruimte voor slimme content. Ben je bijvoorbeeld makelaar? Doe dan bijvoorbeeld een aanbeveling voor goede schilders, klussers, etc. Ben je een Webdesign bureau? Geef dan een aantal slimme marketing tips. Ben je autoverkoper? Geef dan een eerste beknopte versie van de handleiding. Er zijn veel leuke en slimme kansen te bedenken t.a.v. content.

VOOR JE KLANTEN

Transactiegeschenken.

Hoe toon jij waardering voor je klanten? Zorg je voor een extra bedankje na een transactie of samenwerking? Wist je dat je voor dezelfde prijs als een mooie bos bloemen ook een volledig gepersonaliseerde thuisproeverij geeft? De gifting experience is onvergelijkbaar met alles wat je eerder hebt gegeven. Beloofd! Vraag nu onze demo box aan en ervaar het zelf.

Branches waar wij veel transactiegeschenken voor verzorgen zijn o.a.: Makelaardij & vastgoed, Uitzend & Detachering,  IT & Webdesign, Automotive, Financiële & Zakelijke dienstverlening, Logistiek en meer.

VOOR JE TEAM

Eindejaarsgeschenken, zomergeschenken, geschenken voor bijzondere momenten.

Een thuisproeverij is smaakvol, leerzaam, verrassend en interactief. Onze thuisproeverijen zijn geschikt voor allerlei soorten gelegenheden. Als geschenk voor een verjaardag, jubileum, contractverlening of zomaar als bedankje. Bedrijven bestellen tevens thuisproeverijen als eindejaarsgeschenk, meestal volledig gepersonaliseerd naar eigen smaak en stijl.

Wist je dat je de gepersonaliseerde wikkel ook individueel kunt personaliseren? Zo krijgt iedere werknemer zijn eigen gepersonaliseerde Tasting Box. Kun je het nog persoonlijker maken?

VOOR JE RELATIES

Eindejaarsgeschenken.

Als bedrijf heb je te maken met leveranciers, partners en vaste afnemers. Laat jij ze wel eens weten dat je ze waardeert? Verstevig je relatie en breng je dankbaarheid over met een (gepersonaliseerde) thuisproeverij. Maak indruk met de aandacht die je voor hen hebt en zorg voor een uitgebreide gepersonaliseerde wikkel.

Wist je dat wij jouw geschenken ook individueel kunnen verzenden naar jouw klanten? Zo heb jij er verder helemaal geen omkijken naar.