Zakelijke geschenken voor Nedsoft

Specs.

Voor Nedsoft maakten we 30 Tasting Boxes Whisky Experience #6 met een gepersonaliseerde wikkel, gepersonaliseerde informatieboekjes en gravure op het whiskyglas. Bekijk hier de foto impressie van het zakelijke geschenk en lees hier het interview.

Foto impressie

In gesprek met Lisette Roos van Nedsoft

Kun je iets vertellen over Nedsoft?

Wij zijn Nedsoft en gespecialiseerd in GPS systemen voor Track & Trace.

Waarom een thuisproeverij als zakelijk geschenk?

Een mooi gepersonaliseerde box met lekkere Whiskey proeverijen is altijd een goed cadeau rond de feestdagen. Het straalt luxe uit en laat onze klanten zien dat ze gewaardeerd worden!

Wat was je ervaring met The Flavour Co.

Heel fijn en goed. Wij zijn echt heel erg positief over jullie. Het eindresultaat was heel mooi. Ik beveel jullie aan vanwege de snelle en goede service, mooi eindproduct en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hoe was de Gifting Experience?

We hebben de geschenken face-2-face overgebracht en de reacties van de ontvangers waren erg positief en verrast.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS DEMO BOX AAN. VRIJBLIJVEND!

Vul je gegevens in en ervaar zelf de unboxing, personalisatie en de volledigheid van de gifting experience. Inhoud van de Box: Whisky, Gin, Limoncello, Olijfolie, Thee.

Wij doen u graag al een passend aanbod. Kunt u al iets meer vertellen over uw wensen?Wikkel voorzijde

De luxe stevige wikkel gaat volledig om de Tasting Box heen en biedt daarmee de perfecte kans om je eigen huisstijl stijlvol over te brengen. De wikkel is volledig op te maken naar eigen smaak en inzicht.

Tips: Hoe kun je de voorzijde van je wikkel opmaken?

Huisstijl & logo

Geven je klanten je mooie beoordelingen? Bundel ze en breng op die manier je over op de ontvangers van je geschenk.

Teamfoto

Presenteer je team waar je trots op bent. Laat de ontvanger zien wie er allemaal achter de schermen bij de transactie betrokken zijn geweest.

Individuele opmaak

Realiseer een individuele opmaak per transactie(soort). Bedruk bijvoorbeeld de wikkel met een foto van het huis of de auto die is aangekocht door je klant.

Wikkel achterzijde

De binnenzijde van de wikkel biedt ontzettend veel ruimte voor het overbrengen van jouw boodschap. Van een persoonlijk bedankje tot een overzicht van handige tips die betrekking hebben op de transactie. 

Tips: hoe kun je de achterzijde van je wikkel opmaken?

Medewerkers / klanten aan het woord

Laat je medewerkers of klanten iets vertellen over jouw bedrijf. Zo maak je jouw verhaal nog persoonlijker aan de hand van de woorden van anderen.

Handige tips & tricks

Je hebt 18cm x 36cm ruimte voor slimme content. Ben je bijvoorbeeld makelaar? Doe dan bijvoorbeeld een aanbeveling voor goede schilders, klussers, etc. Ben je een Webdesign bureau? Geef dan een aantal slimme marketing tips. Ben je autoverkoper? Geef dan een eerste beknopte versie van de handleiding. Er zijn veel leuke en slimme kansen te bedenken t.a.v. content.

VOOR JE KLANTEN

Transactiegeschenken.

Hoe toon jij waardering voor je klanten? Zorg je voor een extra bedankje na een transactie of samenwerking? Wist je dat je voor dezelfde prijs als een mooie bos bloemen ook een volledig gepersonaliseerde thuisproeverij geeft? De gifting experience is onvergelijkbaar met alles wat je eerder hebt gegeven. Beloofd! Vraag nu onze demo box aan en ervaar het zelf.

Branches waar wij veel transactiegeschenken voor verzorgen zijn o.a.: Makelaardij & vastgoed, Uitzend & Detachering,  IT & Webdesign, Automotive, Financiële & Zakelijke dienstverlening, Logistiek en meer.

VOOR JE TEAM

Eindejaarsgeschenken, zomergeschenken, geschenken voor bijzondere momenten.

Een thuisproeverij is smaakvol, leerzaam, verrassend en interactief. Onze thuisproeverijen zijn geschikt voor allerlei soorten gelegenheden. Als geschenk voor een verjaardag, jubileum, contractverlening of zomaar als bedankje. Bedrijven bestellen tevens thuisproeverijen als eindejaarsgeschenk, meestal volledig gepersonaliseerd naar eigen smaak en stijl. 

Wist je dat je de gepersonaliseerde wikkel ook individueel kunt personaliseren? Zo krijgt iedere werknemer zijn eigen gepersonaliseerde Tasting Box. Kun je het nog persoonlijker maken?

VOOR JE RELATIES

Eindejaarsgeschenken.

Als bedrijf heb je te maken met leveranciers, partners en vaste afnemers. Laat jij ze wel eens weten dat je ze waardeert? Verstevig je relatie en breng je dankbaarheid over met een (gepersonaliseerde) thuisproeverij. Maak indruk met de aandacht die je voor hen hebt en zorg voor een uitgebreide gepersonaliseerde wikkel.

Wist je dat wij jouw geschenken ook individueel kunnen verzenden naar jouw klanten? Zo heb jij er verder helemaal geen omkijken naar.