Zakelijke geschenken voor DER KREIS Nederland

Specs.

Voor Der Kreis Nederland maakten we 100 Tasting Boxes Gin met een gepersonaliseerde wikkel (dubbelzijdig bedrukt) en gepersonaliseerd informatieboekje met QR-code naar de eigen website, Bekijk hier de foto impressie van het zakelijke geschenk en lees hier het interview.

Foto impressie

In gesprek met Karin Mulden van DER KREIS Nederland

Kun je iets vertellen over Der Kreis?

DER KREIS Nederland is sinds 1989 dé toonaangevende inkooporganisatie in de keuken- en sanitairbranche. Naast gunstige inkoopcondities kan men bij DER KREIS terecht voor marketing door middel van onze succesvolle concepten. Het doel van DER KREIS is om ondernemers nummer één te maken in zijn/haar vakgebied en maximaal rendement te (laten) behalen. Voor maximaal rendement werkt DER KREIS nauw samen met leveranciers en dienstverleners die activiteiten en maatregelen financieel ondersteunen. Door de nauwe samenwerking met de keuken- en sanitairspecialisten wil DER KREIS de economische positie tegenover grootaanbieders handhaven en verbeteren.

Waarom een thuisproeverij als zakelijk geschenk?

Een thuisproeverij is een origineel geschenk en geheel te personaliseren. Daarbij is het -zeker in deze tijd met COVID19 virus- een manier om relaties op gepaste en luxe wijze te bedanken voor hun inzet.

Wat was je ervaring met The Flavour Co.

Vanaf het begin kregen we snel reactie op onze vragen en ontvingen we zonder gedoe een sample. Ook tijdens het vervolgproces was de begeleiding optimaal en alles liep volgens planning. Het fysieke product voldeed zeker aan de verwachting. Wij bevelen The Flavour Co. aan vanwege het goede eind resultaat en goede begeleiding.

Hoe was de Gifting Experience?

De Tasting boxen gaan wij de komende tijd naar onze relaties versturen. We hebben nog weinig verstuurd, maar de interne reactie zijn erg enthousiast.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS DEMO BOX AAN. VRIJBLIJVEND!

Vul je gegevens in en ervaar zelf de unboxing, personalisatie en de volledigheid van de gifting experience. Inhoud van de Box: Whisky, Gin, Limoncello, Olijfolie, Thee.

Wij doen u graag al een passend aanbod. Kunt u al iets meer vertellen over uw wensen?Wikkel voorzijde

De luxe stevige wikkel gaat volledig om de Tasting Box heen en biedt daarmee de perfecte kans om je eigen huisstijl stijlvol over te brengen. De wikkel is volledig op te maken naar eigen smaak en inzicht.

Tips: Hoe kun je de voorzijde van je wikkel opmaken?

Huisstijl & logo

Geven je klanten je mooie beoordelingen? Bundel ze en breng op die manier je over op de ontvangers van je geschenk.

Teamfoto

Presenteer je team waar je trots op bent. Laat de ontvanger zien wie er allemaal achter de schermen bij de transactie betrokken zijn geweest.

Individuele opmaak

Realiseer een individuele opmaak per transactie(soort). Bedruk bijvoorbeeld de wikkel met een foto van het huis of de auto die is aangekocht door je klant.

Wikkel achterzijde

De binnenzijde van de wikkel biedt ontzettend veel ruimte voor het overbrengen van jouw boodschap. Van een persoonlijk bedankje tot een overzicht van handige tips die betrekking hebben op de transactie.

Tips: hoe kun je de achterzijde van je wikkel opmaken?

Medewerkers / klanten aan het woord

Laat je medewerkers of klanten iets vertellen over jouw bedrijf. Zo maak je jouw verhaal nog persoonlijker aan de hand van de woorden van anderen.

Handige tips & tricks

Je hebt 18cm x 36cm ruimte voor slimme content. Ben je bijvoorbeeld makelaar? Doe dan bijvoorbeeld een aanbeveling voor goede schilders, klussers, etc. Ben je een Webdesign bureau? Geef dan een aantal slimme marketing tips. Ben je autoverkoper? Geef dan een eerste beknopte versie van de handleiding. Er zijn veel leuke en slimme kansen te bedenken t.a.v. content.

VOOR JE KLANTEN

Transactiegeschenken.

Hoe toon jij waardering voor je klanten? Zorg je voor een extra bedankje na een transactie of samenwerking? Wist je dat je voor dezelfde prijs als een mooie bos bloemen ook een volledig gepersonaliseerde thuisproeverij geeft? De gifting experience is onvergelijkbaar met alles wat je eerder hebt gegeven. Beloofd! Vraag nu onze demo box aan en ervaar het zelf.

Branches waar wij veel transactiegeschenken voor verzorgen zijn o.a.: Makelaardij & vastgoed, Uitzend & Detachering,  IT & Webdesign, Automotive, Financiële & Zakelijke dienstverlening, Logistiek en meer.

VOOR JE TEAM

Eindejaarsgeschenken, zomergeschenken, geschenken voor bijzondere momenten.

Een thuisproeverij is smaakvol, leerzaam, verrassend en interactief. Onze thuisproeverijen zijn geschikt voor allerlei soorten gelegenheden. Als geschenk voor een verjaardag, jubileum, contractverlening of zomaar als bedankje. Bedrijven bestellen tevens thuisproeverijen als eindejaarsgeschenk, meestal volledig gepersonaliseerd naar eigen smaak en stijl.

Wist je dat je de gepersonaliseerde wikkel ook individueel kunt personaliseren? Zo krijgt iedere werknemer zijn eigen gepersonaliseerde Tasting Box. Kun je het nog persoonlijker maken?

VOOR JE RELATIES

Eindejaarsgeschenken.

Als bedrijf heb je te maken met leveranciers, partners en vaste afnemers. Laat jij ze wel eens weten dat je ze waardeert? Verstevig je relatie en breng je dankbaarheid over met een (gepersonaliseerde) thuisproeverij. Maak indruk met de aandacht die je voor hen hebt en zorg voor een uitgebreide gepersonaliseerde wikkel.

Wist je dat wij jouw geschenken ook individueel kunnen verzenden naar jouw klanten? Zo heb jij er verder helemaal geen omkijken naar.