Labels by The Flavour Co. 

Wij maken smaakvolle producten. Voor thuis of op kantoor. Voor particulieren als kado en voor bedrijven als relatiegeschenk of incentive. Met 75+ producten, in verschillende soorten en maten, hebben we voor iedere liefhebber iets lekkers om te ontdekken. Onze labels: Tasting Boxes, Premade Cocktails, Brownies, Deer Jimmy’s en DIY Gin.

Tasting Box

Thuisproeverijen whisky, rum, cognac, gin, jenever, grappa, limoncello, port, likeur, olijfolie, thee, kruiden & specerijen.

Bekijk brochure via Issuu Download Media via Dropbox Download de prijslijst Download Personalisatie opties

My Brownie

Brownies & Blondies door de brievenbus. Keuze uit #3 Brownies en #3 Blondies

Ga naar mybrownie.nl zakelijk

Premade Cocktails

Single Serve premade cocktails. Keuze uit #9 alcoholische- en #3 non alcoholische premade cocktails.

Bekijk brochure via Issuu Download Media via Dropbox Download de prijslijst Download Personalisatie opties

Deer Jimmy’s DIY Barrel Chips

Maak je eigen Whisky-, Bourbon- of Rum Flavoured Spirit met deze Barrel Chips van premium single Barrels.

Bekijk brochure via Issuu Download Media via Dropbox Download de prijslijst

Klant interviews

Wij zijn sterk in het overbrengen van een smaakvol & stijlvol bedankje. Wij hebben oog voor details & aandacht voor onze klanten. Onze klanten reageren zonder uitzondering positief op de gifting experience. En daar zijn wij enorm trots op!

Heel prettig & flexibel!

Het eindresultaat vond ik geweldig. Compleet white label met ongelooflijk veel creatieve vrijheid. Ik beveel The Flavour Co. zeker aan omdat jullie uniek zijn in de markt.

Sytse Dijkstra / Syts

We zijn super enthousiast!

De reacties waren super enthousiast. Het was leuk om de glimlachen te zien bij het openen van de Box. Deze was dus niet voor iedereen hetzelfde. Wij hebben ook expliciet complimenten gekregen t.a.v. de verpakking. Men vond het zeer mooi en strak.

Sofie Gelissen / Randstad België

Origineel!

Vanaf het begin kregen we snel reactie op onze vragen en ontvingen we zonder gedoe een sample. Ook tijdens het vervolgproces was de begeleiding optimaal en alles liep volgens planning. Het fysieke product voldeed zeker aan de verwachting. Wij bevelen The Flavour Co. aan vanwege het goede eind resultaat en goede begeleiding.

Karin Mulder / Der Kreis NL