Welkom Deer Jimmy’s!

Maak je eigen whisky-, bourbon- of rum flavoured spirit. Voeg 500ml vodka of jonge jenever toe, wacht 4+ weken en geniet met vrienden & familie. Een perfect kado voor vaderdag of whisky & rum liefhebbers.

Word reseller Ga naar deerjimmys.com

Vaderdag deal: IKP €6,30 // CAP €14,95 // Marge 50%

Perfect voor vaderdag!

Met Deer Jimmy’s DIY Barrel Chips boots je vatrijping na met behulp van het versnipperde vathout dat al in de fles zit. Iedere fles heeft een Edition nummer en met de QR-code leert de ontvanger meer over de unieke eigenschappen van het versnipperde vat.

Verkoop Advies Prijs

Wij adviseren een verkoopprijs van €14,95 incl. btw

Reguliere Inkoop Prijs

De reguliere inkoopprijs ligt op €7,41 excl. btw (40% marge in de CAP). 

Vaderdag korting -15%

Wij bieden t/m vaderdag 15% korting op de reguliere inkoopprijs! De inkoopprijs ligt daardoor t/m vaderdag op €6,30 excl. btw wat je bijna 50% marge in de CAP geeft.

Q& A

Wie is de doelgroep?

Voor liefhebbers van whisky, bourbon of rum is het een geweldig product ter aanvulling op de eigen collectie. Volg het rijpingsproces en geniet van de smaak van het unieke vat.

Hoe komt het product totstand?

Wij selecteren premium single barrels, maken deze schoon van de buitenkant en versnipperen ze tot Barrel Chips. Iedere editie is gelimiteerd tot een oplage van 2.000 stuks. 

Wat is de inkoopdrempel?

Die is er niet. Je kunt ze per stuk inkopen. Zo kun je het product eens risicoloos testen. Houd er wel rekening mee dat wij pas gratis verzenden vanaf een orderwaarde van €750,- excl. btw.

Zijn er cross-sell kansen?

Het product biedt cross-sell kansen voor vodka en jenever als benodigde toevoeging. Een bijpassende fles drank (zoals bijvoorbeeld The Macallan) of glaswerk bieden extra verkoopkansen.

 

THE MACALLAN WHISKY BARREL CHIPS

Slechts 2.000 flessen beschikbaar. Deze Barrel Chips komen van een Speyside Macallan Sherry Pedro Ximenez vat met vatnummer PXHDD #10117. Het vat is gebruikt voor maturing van een 22 jaar oude whisky.

Aultmore Whisky Barrel Chips

Slechts 2.000 flessen beschikbaar. Deze Barrel Chips komen van een Aultmore Macallan Sherry vat met vatnummer Sherry HDD #101. Het vat is gebruikt voor maturing van een 8 jaar oude whisky.

Dru Colab Whisky Barrel Chips

Slechts 2.000 flessen beschikbaar. Deze Barrel Chips zijn het resultaat van een samenwerking tussen The Macallan, Highland Park en Glenrothes  met vatnummer DRU 15/A25-62. 

Woodford resever bourbon barrel chips

Slechts 2.000 flessen beschikbaar. Deze Barrel Chips komen van een Woodford Reserve Bourbon zonder vatnummer. 

appleton estate rum barrel chips

Slechts 2.000 flessen beschikbaar. Deze Barrel Chips komen van een Appleton Estate Rum Barrel zonder vatnummer. Het vat is afkomstig van Jack Daniels. Het vat is gebruikt voor de rijping van een 15yo Appleton Estate rum.

Ik wil graag bestellen.

Je kunt via onderstaand bestelformulier makkelijk & snel je bestelling doorsturen. Wil je ons gehele assortiment bekijken? Bekijk dan eerst nog onze brochure & prijslijst via onze downloadpagina.

Ik wil graag bestellen:

Edition Whisky Blend (per 6)

Edition Bourbon Blend (per 6)

Edition Rum Blend (per 6)

Edition Cognac Blend (per 6)

Edition Calvados Blend (per 6)